Gustun kukkia 21.toukokuuta, keto-orvokkeja ja kevätesikoita

Gustun talkookausi alkaa kesäkuun 5.päivä. Talkoolaisten ilmoittautuminen on käynnissä ja talkoovuoroja jaetaan parhaillaan seuran jäsenille. Vielä on paikkoja vapaana, käy ilmoittau-
tumassa lomakkeella täällä. Lomakkeen alussa kerrotaan osallistujalle tärkeää tietoa.

Kesän mittavin kunnostushanke on laiturin uudistaminen. Kesäkuun alussa uusitaan laiturin perustuksia, työ keskeytetään turistikauden ajaksi, ja itse laituri kunnostetaan elokuun loppupuolella. Näin laituri on remontista huolimatta talkookuljetusten ja vieraililjoiden käytettävissä lähes kesäkauden ajan.

Laiturin uusimistyön suunnittelijat kävivät Gustussa 21.5. Sumusireenin hoitajan talo on hyvässä kunnossa talven jäljiltä, ja saari elää alkukevään kaunista aikaa. Meri kimaltaa, kukat kukkivat ja villivihannekset vihannoivat - Gustu on mahtava paikka.

Tervetuloa Gustuun!