Neljäs vuosi Märketillä!

Suuri kuljetuslautta ja kymmenkunta majakkaseuralaista rantautuivat Märketille 5.6. ja avasivat niin seuran neljännen vuoden Märketillä kuin talven jälkeen majakan ovet ja luukut.

Kesä oli jälleen vilkas ja täynnä tapahtumia. Eikä vähiten siksi, että nyt juhlittiin myös 125-vuotiasta majakkaa.

Tutustu kesän tapahtumiin päiväkirjan virtuaalisilla lehdillä. Elämä majakalla jatkui vielä kesän kääntyessä syksyyn.

Märketin majakka suljettiin vuoden 2010 osalta varsinaisesti 29.10. Samalla päiväkirjan päivitys päättyi. Muutama Majakkseuran jäsen vietti kuitenkin ikimuistoisen joulun Märketillä. Lue kuvaukset päiväkirjasta.

Tervetuloa mukaan Suomen Majakkaseuran jäseneksi! Vain jäsenenä voit päästä talkoolaiseksi Märketille.