Majakkaseuran jäsen voi myös talkookaudella 2015 tehdä edullisen pikakäynnin Märketille Eckerön Käringssundin venesatamasta. Lähtö on klo 8:30 lauantaisin. Varaudu kuitenkin siihen, että kaikkiin kyyteihin ei mahdu mukaan, sillä venematka on tarkoitettu talkoolaisten ja remonttitarvikkeiden kuljettamiseen. Perilläoloaika n. 1,5 tuntia, majakan esittely ja kahvit. Matkan hinta 50 €, jäsenmaksu tulee olla maksettuna.
Tiedustelut: tiedotus(at)majakkaseura.fi

Märketille voit soittaa mm. säätä tiedustellaksesi suoraankin p. +358 (0)40 8499 333.

Märketille pääsee mm. Helsingistä klo 17:30 lähtevällä Viking Linen aluksella, joka saapuu klo 4:25 Maarianhaminaan. Pienen odottelun jälkeen pääset läheiseen hotelliin aamupalalle. Maarianhaminan linja-autoasemalta pääset Eckeröhön näppärästi.

Ålandstrafiken bussiaikataulut

Omalla autolla edullisin reitti on Viking Linen alus Turusta Långnäsiin, lähtö klo 20:55, perillä Maarianhaminassa klo 1:05. Långnäsistä on runsaan tunnin ajo Eckeröhön. Turusta voi lähteä myös klo 8:45, perillä Maarianhaminassa klo 14:10.

Viking Linen paluulaivat lähtevät Maarianhaminasta Helsinkiin klo 23:45 ja Långnäsistä Turkuun klo 3:20, sekä päivällä Maarianhaminasta Turkuun klo 14:25.

FINNAIRIN lennolla pääset kätevästi Helsingistä Maarianhaminaan, josta voit jatkaa Eckeröön.

Lentolippujen hintoja voit vertailla mm. näillä sivuilla:
halvatlennot
Momondo
Napsu
Poptravel

Ja sitten tärkein: Märket on Suomen myrskyisin paikka, joten matkaan sinne liittyy aina säävaraus! Tilannetta voi seurata esim. FORECAN sivustolta.

Tervetuloa Märketille!