Märketin veneretkiä järjestää matkailupalveluja tarjoava My Boat Charter, p. 040-5643142 (ruotsiksi ja englanniksi), email: myboatcharter(at)aland.net.

Toiveena on, että Majakkaseuran jäsen voi myös talkookaudella 2014 tehdä edullisen pikakäynnin Märketille: Eckerön Käringssundin venesatamasta lauantaisin vain. Lähtö klo 8.30 lauantaisin. Varaudu kuitenkin siihen, että kaikkiin kyyteihin ei mahdu mukaan, sillä venematka on tarkoitettu talkoolaisten ja remonttitarvikkeiden kuljettamiseen. Perilläoloaika n. 2 tuntia, majakan esittely ja kahvit. Tiedustelut: tiedotus(at)majakkaseura.fi

Märketille voit soittaa mm. säätä tiedustellaaksesi suoraankin p. +358-0-408499333.

Märketille pääsee mm. Helsingistä klo 17.30 lähtevällä Viking Linen aluksella, joka saapuu klo 4.25 Maarianhaminaan. Pienen odottelun jälkeen pääset läheiseen hotelliin aamupalalle. Maarianhaminan linja-autoasemalta pääset Eckeröhön näppärästi.

Omalla autolla edullisin reitti on Viking Linen alus Turusta Långnäsiin, lähtö klo 20.55. Långnäsistä on runsaan tunnin ajo Eckeröhön. Turusta voi lähteä myös klo 8.45, perillä Maarianhaminassa klo 14.10.

Viking Linen paluulaivat lähtevät Maarianhaminasta Helsinkiin klo 23.45 ja Långnäsistä Turkuun klo 3.20, sekä päivällä Maarianhaminasta Turkuun klo 14.25.

AIR ALANDIN lennolla pääset kätevästi Helsingistä Maarianhaminaan, josta voit jatkaa Eckeröön.

Ja sitten tärkein: Märket on Suomen myrskyisin paikka, joten matkaan sinne liittyy aina säävaraus! Tilannetta voi seurata esim. Forecan sivustolta.

Tervetuloa Märketille!