Majakkaseuran jäsen voi myös talkookaudella 2015 tehdä edullisen pikakäynnin Märketille Eckerön Käringssundin venesatamasta. Lähtö on klo 8:30 lauantaisin. Varaudu kuitenkin siihen, että kaikkiin kyyteihin ei mahdu mukaan, sillä venematka on tarkoitettu talkoolaisten ja remonttitarvikkeiden kuljettamiseen. Perilläoloaika n. 1,5 tuntia, majakan esittely ja kahvit. Matkan hinta 50 €, jäsenmaksu tulee olla maksettuna.
Tiedustelut: tiedotus(at)majakkaseura.fi

Märketille voit soittaa mm. säätä tiedustellaksesi suoraankin p. +358 (0)40 8499 333.

Märketille pääsee Helsingistä ja Turusta Viking Linen aluksilla, tässä Viking Linen aikataulut.

Omalla autolla edullisin reitti on Viking Linen alus Turusta Långnäsiin illalla. Långnäsistä on runsaan tunnin ajo Eckeröhön. Turusta voi lähteä myös aamulaivalla Maarianhaminaan.

Viking Linen paluulaivat lähtevät yöllä Maarianhaminasta Helsinkiin ja Långnäsistä Turkuun, sekä päivällä Maarianhaminasta Turkuun.

Maarianhaminaan pääsee myös Kustavista Ålandstrafikenin saaristolautoilla (Vuosnainen – Åva ja Torsholma – Hummelvik), tässä Ålandstrafikenin aikataulut.

Maarianhaminan linja-autoasemalta pääset Eckeröhön näppärästi.

Ålandstrafiken bussiaikataulut

FINNAIRIN lennolla pääset kätevästi Helsingistä Maarianhaminaan, josta voit jatkaa Eckeröön.

Lentolippujen hintoja voit vertailla mm. näillä sivuilla:
halvatlennot
Momondo
Napsu
Poptravel

Ja sitten tärkein: Märket on Suomen myrskyisin paikka, joten matkaan sinne liittyy aina säävaraus! Tilannetta voi seurata esim. FORECAN sivustolta.

Tervetuloa Märketille!