Gustavsvärn – Hangon linnoitus- ja majakkasaari -kirja

Huom! Sama kirja on julkaistu myös ruotsin kielellä: Gustavsvärn – Hangös hamnfyr och fästningsö.

Hangon edustalla sijaitsevan Gustavsvärnin majakan valon syttymisestä tuli 10.11.2018 kuluneeksi tasan 150 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Suomen Majakkaseura julkaisi Johanna Pakolan toimittaman 208-sivuisen upeasti kuvitetun teoksen, joka kertoo Gustavsvärnin koko 230-vuotisen historian linnoitussaaresta majakkakauteen.

Parhaiten kirjan saa hankittua Majakkaseuran tapahtumista, kuten elokuvakiertueiden yhteydessä järjestetyissä myyjäisissä. Kirjan hinta on 28€ (Majakkaseuran jäsenille 23€).

Elokuvakiertueista ja muista tapahtumista tiedotetaan jäsentiedotteessa sekä Uutiset ja tapahtumat -välilehdellä.

HUOM! Kirjaa voi ostaa vain suoraan Majakkaseuralta. Sitä myydään ensisijaisesti Majakkaseuran tilaisuuksissa. Jos et pääse Majakkaseuran tapahtumiin, voit kysyä postitusmahdollisuutta osoitteesta julkaisut@majakkaseura.fi (hintaan lisätään 8€ postituskulut ja maksu hoidetaan etukäteen tilisiirtona). Lisätietoja kirjasta ja sen myynnistä Pekka Väisäseltä julkaisut@majakkaseura.fi / 044 55 66 707.

Kirjan esittely-pdf:n löydät tästä linkistä >>>
Ruotsinkielisen Gustavsvärn-kirjan esittely tästä linkistä >>>

Katso kirjaan perustuva multimediaesitys tästä: