Majakkaseura on julkaissut sarjan laadukkaita postikortteja, joilla ilahdutat ystäviäsi ja sukulaisia kaikkina vuodenaikoina. Kaikissa korteissa on postikorttipainatus takana ja kuvassa olevan majakan nimi tai tiedot.

Hinnat:

1-osaiset kortit 1,00 € kpl, 2-osaiset Kallbådan ja Söderskär 1,20 €; Kylmäpihlaja ja Suomenlinna 1,50 €.

Huom! Postikortteja ja muita tuotteita myydään Majakkaseuran tapahtumissa, kuten elokuva- ja myyjäiskiertueella. Katso tähän klikkaamalla, milloin elokuun lopulla alkava elokuvakiertue on paikkakunnallasi.
Muita tapahtumia löydät Majakkaseuran sivuilta kohdasta Uutiset ja tapahtumat.

Peruskorttien lisäksi esimerkiksi 12 postikortista on saatavilla joulukorttiversiot. Joulukorteissa on teksti "Hyvää Joulua ja Loistavaa UuttaVuotta" suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.