suomeksipå svenskain english
 

Finlands Fyrsällskap gav ut två Märket-frimärken den 10 November 2006 under Posten på Ålands "Mina Frimärken" -koncept. Märket-frimärkena kan användas för post på/från Åland. Posten på Åland har också beviljat en speciell Märket-stämpel för posten som skickas från Märket!

Det här paketet har vi sammansatt för att samla pengar för Märket. Märket är i behov av akuta åtgärder.

Beställ ditt paket från: stamps a majakkaseura.fi. Paketet, som kostar 10 euro, innehåller båda frimärkena tillsammans med Märket-postkort (bild av originala ritningar för fyren) och Märket-stämpel. I Sverige kan du betala i din bank IBAN /SWIFT efter att vi har bekräftat att vi har tagit emot din beställning eller så du kan skicka kontanter.

Också ostämplade "dagfrimärken" säljs:
Halva ark(4 märken) = 12 e
Hela ark(8 märken) = 20 e
Märket-postkort = 4 e
Ostämplat Märket-paket = 10 e
(exl postning 1 euro/försändelse)

Frimärkena har planerats av Ari Lakaniemi och Susanna Rumpu, som hör till de ledande frimärks-konstnärerna i Finland. Fotona på de båda frimärken är tagna av Jukka Grönlund, som också var huvudfotograf i Seppo Laurells bok Finlands fyrar.

Max. tryck för dagfrimärke är 9 000 st och nattfrimärke 5 000 st. Nattmotiv kan köpas endast för post som skickas från Märket! Vi tar din post till Märket och skickar det vidare. Postkortet får då en speciell Märket-stämpel! Första dagens stämpel var 21.12.2006 då första postsäcken var till Märket!

OBS! Första dagens kuvert (FDC) finns kvar, priset 12 euro!