Ostamalla tuotteitamme tuet majakoita

Suomen Majakkaseura kunnostaa Gustavsvärnin sumusireeninhoitajan taloa Hangossa ja Märketin majakkaa Ahvenanmerellä. Lisäksi tuotamme dokumenttielokuvia ja painettuja julkaisuja uhanalaisten majakoiden tilanteesta. Kun ostat Majakkaseuran tuotteita, olet mukana pelastamassa uhanalaisia majakkakohteita. Tuotteisiin pääset tutustumaan alla olevista tuotekuvista.

Suomen Majakkaseuran tuotteita voit ostaa Majakkaseuran retkien, tapahtumien ja tilaisuuksien yhteydessä.

Tiedustelut tuotteista

julkaisut(at)majakkaseura.fi tai Pekka Väisänen p. 044 9700 677.

Toimitusaika on 2-4 viikkoa postituspäivistä riippuen. Toimitamme tuotteet postiennakolla, jolloin laskuun lisätään 5 € postiennakkomaksun kulut. Postiennakkomaksun voi välttää maksamalla tuotteet etukäteen ja lähettämällä maksusuorituksesta sähköisen kuitin.