Huom, Kallbådanin retki on täynnä, joten ilmoittautuminen on päättynyt!

Tervetuloa ainutlaatuiselle päiväretkelle Kallbådanin majakalle maanantaina 30.7. Lähtöajankohta on vielä hiukan auki, joten ilmoittaudu vain jos tiedät että sinulla on 30.7. on koko päivä vapaata. Tarkemmat ajat ja maksutiedot* ilmoitetaan lähtijöille myöhemmin.

Retken hinta on 60 euroa ja pitää sisällään kuljetukset majakalle ja takaisin, kahvit sekä saunan majakassa. Vuoden 2018 jäsenmaksu tulee olla maksettuna retkelle ilmoittautuessaan. Retkelle mahtuu yhdeksän (9) ensin ilmoittautunutta ja varasijoilla olevielle ilmoitetaan mikäli paikkoja vapautuu.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä! (HUOM! Retki on jo täynnä ja varasijoillakin on ilmoittautuneita)
Mikäli uusi retki on mahdollista järjestää, siitä ilmoitetaan myöhemmin, joten seuraa Majakkaseuran nettisivuja ja tiedotusta.

Kysymyksissä koskien retkeä laita viestiä katja.hagfors(at)majakkaseura.fi

Kallbådaniin voit tutustua tästä https://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/05/17/porkkalan-kallbadanin-majakka
tai Majakkaseuran nettisivuilta Majakat-välilehdeltä.

* paikka vapautuu mikäli retkimaksua ei makseta ajoissa