Lähde jäsenretkelle seuramme mainiolle “omalle majakkasaarelle”, Gustavsvärnille!

Gustavsvärn Hangossa toivottaa jäsenet  lauantaina 16.6. (Huom! myös yöpymismahdollisuus) tutustumaan saareen ja seuran toimintaan siellä. Tarjolla on mukava 1-2 päivän retki, mukavaa yhdessäoloa ja kevyttä talkootyötä juhlavuottaan viettävässä saaressa (linnoitustöiden aloittamisesta 225 vuotta, valon syttymisestä 150 vuotta).

Hankoon pääset Porvoon ja Helsingin suunnalta kätevästi bussikuljetuksella. Bussi- ja venematka maksaa edestakaisin 20 e. Hinta sisältää venekuljetuksen, kevyen lounaan ja kahvin. Hangosta mukaan liittyville vastaava hinta 10 e ja mahdollisesta yöpymisestä 10 e lisämaksu (kattaa mm. sunnuntain venekuljetuksen Hankoon, mutta paluumatka Hangosta on järjestettävä omatoimisesti, bussikuljetusta ei järjestetä sunnuntaina).

Sitovat ilmoittautumiset oheisella lomakkeella ja maksu viimeistään viikkoa aiemmin.

Mikäli matka täyttyisi (n. 50 henk.), etusija olisi niillä, jotka eivät ole Gustussa aiemmin käyneet. 2018 jäsenmaksun täytyy olla maksettu ilmoittautuessa.

Lisätiedot: Pekka Väisänen 0449700677 / pekka.vaisanen(at)majakkaseura.fi

Saapuminen Hankoon:

Juna:
Meno (lauantaina): Turku 8.25 -> Salo -> Karjaa -> Hanko 10.19
Paluu (lauantaina): Hanko 17.30 -> Karjaa -> Salo -> Turku 19.31

Bussikuljetus
Porvoo 8.00, Itäkeskus klo 8.30, Pasilan asema 8.45 (juna Pasilaan Tampereelta 6.17 -> 8.30, Lahdesta 7.49 -> 8.33), Iso Omena (tarkentuu) 9.15, Kirkkonummi th (motari) 9.45, Hanko 11.00

Retken aikataulu:

Lauantai 16.6.

1. vene Hangosta Gustuun klo 10.45 (junalla ja omalla autolla tulevat)

2. vene Hangosta Gustuun klo 11.15 (bussilla tulevat)

Ohjelma Gustussa:

Klo 11.30-13 opastetut kierrokset ja omaehtoista tutustumista saareen

Klo 13 Keittolounas* ja grillaus, kahvit

• Kevyt ruokailu: laktoositon, kasvis- ja kala/lihaversio. Lisäksi voit ostaa Gustusta grillimakkaraa ja maissia itse paikalla grillattavaksi kaupan hintaan. Varaudu toki myös omin välipaloin. Kahvi/tee ja vesi seuran puolesta.

Klo 14-16.30 Talkoilua ja sen päälle sauna, 20 min vuorot halukkaille (yöpyjät illalla)

Klo 16.30 ja 17.00 Lähdöt veneellä

Klo 17.30 Bussi Hkiin, jonne klo 20 (Porvoo klo 20.40) (juna Hangosta klo 17.30 Turku ym.)

Talkootöinä mm:

• alueen siistimistä, roskien keruuta rannoilta ym.

• lounaan valmistaminen

• opastuksen ja myynnin harjoittelua tulevia talkoojaksoja varten

PS. Sovitaan talkootyösi etukäteen!

Sunnuntai 17.6.
(HUOM! Gustuun voi jäädä yöksi makuupussimajoitukseen, tällöin maksetaan paluukuljetuksesta 10€ (sis. venekuljetus ja aamupala)

Klo 12.30 venekuljetus Hankoon, sitä ennen aamupala (Kuljetukset Hangosta eteenpäin on järjestettävä omatoimisesti)

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä>>>