Jäsenretki Gustavsvärnille ja Russarön majakalle
la 12.10. (-13.10., Gustuun yöksi jäävät)

Majakkaseura järjestää jäsenilleen retken Gustavsvärnille ja Russarön majakalle lauantaina 12.10. Myös yöpyminen Gustavsvärnillä on mahdollinen 17 ensimmäisenä yöpyjäksi ilmoittautuneelle. Gustavsvärnillä yövytään sumusireeninhoitajan talossa, joka saattaa olla lokakuun öinä melko viileä, joten yöpyjien kannattaa varautua lämpimällä makuupussilla.

Retken hinta on päiväretkeläisille 20€ ja yöpyjille 30€. Myös vuoden 2019 jäsenmaksun on oltava maksettu.

Ensimmäinen kuljetus retkelle lähetee kello 10 Hangon itäsatamasta (laiturilta St1-aseman edestä). Kuljetuksia järjestetään osallistujamäärän mukaan tarvittaessa useampia, joten tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittaudu tästä linkistä mahdollisimman pian! Ilmoittautuminen sulkeutuu 25.9. aamulla, koska tuolloin on lähetettävä Russarön retken osallistujalista henkilötunnuksineen puolustusvoimille, joka hallinnoi aluetta.

Tervetuloa!

Lisätietoja retkestä Gustavsvränin talkoovastaavilta: gustu.talkoot@majakkaseura.fi tai puheenjohtaja Anne Björkiltä: anne.bjork@majakkaseura.fi

Lähtöpaikka kartalla: