Suomen Majakkaseura jatkaa Porkkala-juhlintaa kesäisissä merkeissä. Kallbådan majakka valmistui lopullisesti kesäkuun lopussa 1921 eli sata vuotta tulee täyteen heti juhannuksen jälkeen. Kesän syntymäpäiväsankaria juhlitaan muun muassa juhlatekstiilein.

Viime jouluksi valmistuneita tekstiilejä myydään torstaina 17. kesäkuuta Porkkalan Merikylän satamassa klo 17-17.30 ja Kirkkonummella Kunnantalon edessä klo 18.15-19.

Luomupuuvillakassia, T-paitaa ja hupparia juhlistaa kuva, jossa käydään Kallbådan sata vuotta läpi yhdessä kuvassa. Majakkaseuran Porkkala-kirjaa saa samoista tilaisuuksista. Kirjaa myy vain Majakkaseura tilaisuuksissaan. Saatavissa on myös kevään majakkakirjauutuus, ruotsalaisen Magnus Rietzin Itämeren majakat, jossa Kallbåda on mukana.
Majakkaseura valmistelee syksyksi uutta, tunnin pituista dokumenttielokuvaa Porkkalasta. "Elokuva saa ensi-iltansa elokuun lopun Kirkkonummi-päivässä, jos pandemia hiipuu odotetusti", elokuvan tuottaja Pekka Väisänen sanoo.