VETÄJÄT: Eeva-Maria Ranta & Katja Hagfors

Miltä Ahvenanmaan eteläosassa sijaitseva Lågskär näyttää keväällä? Monta eri lintulajia voi yhden viikonlopun aikana bongata? Monta porrasta on punaisessa majakassa? Tule mukaan Majakkaseuran Lågskärin retkelle löytämään vastaus!

Lågskärin lisäksi retkellä tutustutaan myös Nyhamnin, Kobba Klintarin ja Marhällanin majakoihin.

Lähtö torstaina Ahvenanmaalta (satama selviää myöhemmin) 10.5. aamulla kello 9 ja paluu sunnuntaina 13.5. (retkeltä ehtii klo 14:25 lähtevään Viking Graceen Maarianhamina-Turku).

Lågkärissä on retkimajoitus: Yöpyminen tapahtuu vanhassa luotsirakennuksessa, jossa osassa huoneista on pönttöuuni. Tarkemmat tiedot retkestä saat retkikirjeessä.

Mukaan lähtevät voivat sopia keskenään mahdollisista kimppakyydeistä: kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulla on tarjota autokyytiä tai tarvitset sellaista.

Retken hinta 160 euroa. Retki sisältää majoituksen Lågskärissä, ruuat, saunan sekä opastuksen majakoilla.

Retkelle mahtuu 13 Majakkaseuran jäsenmaksun maksanutta jäsentä (minimi osallistujamäärä 7 henkilöä). Retkeläisellä tulee olla oma tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutus. Ensisijalla ilmoittautujista ne, jotka eivät osallistuneet edellisen vuoden Lågskärin retkelle. Huomioithan, että retkellä on säävaraus.

Lisätietoja retkestä: katja.hagfors@majakkaseura.fi

Ilmoittautuminen Lågskärin retkelle tästä linkistä >>>