VETÄJÄT: Pekka Väisänen ja Eero Hämäläinen

Skotlanninmatka on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle. Otamme yhteyttä mikäli paikkoja vapautuu.

HUOM! Mikäli teitä on kaksi, olette valmiita 10 pv matkalle ja toinen on valmis kuljettajaksi, voidaan perustaa uusi autokunta. Mainitse näistä seikoista ilmoittautumisesti yhteydessä ja ota yhteyttä matkan vetäjään Pekka Väisäseen puh. 044 9700 677.

Lähde mukaan kaikkien aikojen majakkamatkalle Skotlantiin! Valitse 7 tai 10 päivän reitti. Pidemmällä reitillä koet paremmin Skye- ja Mull-saaret, mahdollisesti koet myös Arranin saaren. Kummatkin reitit ovat alkupäältään samoja: Lento Helsingistä Edinburghiin Finnairin suoralla lennolla pe 27.7. klo 8, reittinä Edinburgh - Aberdeen - Frasenburg (jossa Skotlannin majakkamuseo) - Imverness - Wick - Thurso - Durness - Ullapool - Skye (Portree) - Mull (Tobermory) - Glasgow - Edinburgh. Paluu Finnairin lennolla 2.8. tai 5.8. klo 19.45 Edinburghista.

Matkan hinta on noin 750-1000 e pituudesta ja majoitusvaihtoehdoista riippuen. Päälle saattaa tulla 50-100 e lauttamaksuja (hinta sis. lennot, auton käytön ja majoituksen sekä seuran tuen).

Lisätietoja matkasta

Matkasta voi kysyä myös Pekka Väisäseltä: pekka.vaisanen(at)majakkaseura.fi

Ilmoittautuminen Skotlanninmatkalle tästä >>>

HUOM! Ilmoittautuakseen on oltava Suomen Majakkaseuran jäsen

Resa till Skottland

Kom med på alla tiders fyrresa till Skottland! Välj en 7 dagars eller 10 dagars rutt. På den längre
rutten lär du bättre känna öarna Skye och Mull, möjligen också ön Arran. Den första delen är den
samma för båda rutterna: Flyg Helsingfors - Edinburgh direkt med Finnair den 27.7. klo 8. Därefter
rutten Edinburgh – Aberdeen – Frasenburg ( här finns Skottlands fyrmuseum ) – Inverness – Wick –
Thurso – Durness – Ullapool – Skye ( Portree ) – Mull ( Tobermory ) – Glasgow – Edinburgh.
Returflyg med Finnair från Edinburgh, antingen den 2.8. eller den 5.8. klo. 19.45.

Resans pris är ungefär 750 -1000 €, beroende på resans längd och boendealternativen. Eventuellt
tillkommer 50 – 100 € för färjresor. Priset inkluderar flygresorna, användning av bil, boende samt
Fyrsällskapets assistens.
Tilläggsinfo