Tilaamalla 29.10. ilmestyvän kirjan ennakkoon autat meitä varmistamaan, että kirjasta otetaan riittävän suuri painos, josta riittää kaikille halukkaille. Kirjaa myydään sen ilmestyttyä vain Majakkaseuran tilaisuuksissa hintaan 38 € ja postitse (postimyyntihinta jatkossa 48 € sis. postikulut).

Toimi näin:

Lähetä ennakkotilauksesi osoitteeseen peramerikirja@majakkaseura.fi

Ilmoita seuraavat asiat:

-Kirjojen lukumäärä

-Kirjan noutotapa (huomaa kaksi eri hintaa!)

A. Nouda tilaisuudestamme, hinta tällöin 35 euroa/kpl (useita tilaisuuksia kaikissa Perämeren kaupungeissa ja

useissa muissa kaupungeissa – nouto mahdollinen kaikista näistä).

B. Tilaa lähipostiisi, hinta tällöin 38 euroa/kpl (seuraavat kappaleet 35 €/kpl) sis. postimaksun.

Toiveemme on nouto tilaisuudestamme, koska tällöin saat kirjan nopeammin ja Majakkaseuralle jää kirjasta

suurempi osuus. Myös voimavaramme riittävät tällöin paremmin. Ennakkotilauksen voit tehdä 3.9. asti.

Ennakkotilaus maksetaan 10 pv:n kuluessa saatuasi maksuohjeet.

Vain maksamalla ennakkotilauksen tilauksesi on voimassa.