Retki-ilmoittautumiseen tuli jälleen maksimiosallistujamäärä alle kahdessa minuutissa. Loput ilmoittautuneet ovat varasijoilla ja uusia ilmoittautumisia ei enää voida ottaa vastaan. Majakkaseura pyrkii Porkkalan majakoiden juhlavuoden kunniaksi järjestämään retkiä myös ensi kaudella 2020, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan.

Majakkaseura järjestää tänä vuonna toisen jäsenretken Rönnskäriin ja Kallbådanille. Rönnskärissä noustaan maihin ja Kallbådan majakka nähdään mereltä (maihin ei tällä kertaa päästä). Rönnskärissä viivytään 1,5h, jolloin on aikaa syödä omia retkieväitä sekä tietysti tutustua historialliseen luotsi- ja majakkasaareen. Paluumatkalla käydään Stora Träskön saarella. Siellä sijaitsee suuri, hylätty rautaloisto, joka on tyypiltään hyvin harvinainen.

Lähtö: Inkoon venesatama 1.9. klo 10 ja paluu Inkooseen n. klo 16-16.30. Reitti: Kallbåda (mereltä) - Rönnskär – Stora Träskö. HUOM! Tuuliraja max. 10 m/s. Ota säänmukaisen varustuksen lisäksi hyvät retkikengät (Stora Träskön loistolle melkoinen kävely).

Hinta: 30 € (sisältää venekuljetuksen), joka on maksettava viimeistään 19.8. (lasku seuraa vahvistuksen mukana). Retki vain jäsenille, jotka eivät ole olleet Majakkaseuran Porkkalan retkillä 2018 tai 2019 ja ovat maksaneet jäsenmaksunsa 7.8. mennessä. Ilmoittaudu tästä linkistä. Ilmoittautumislomake avautuu keskiviikkona 14.8. klo 18.00. (Huom! Ole nopea, heinäkuun retki-ilmoittautuminen täyttyi minuuteissa.)