Ranskan matka 23.6.-28.6/28.6-2.7.

Majakkaseura koordinoi perinteisen seuran jäsenten kaukomatkan kesä-heinäkuussa. Kohteena on tällä kertaa Ranskan Atlantin rannikko. Matkan kesto on noin 11 päivää, mutta osa matkalaisista voi tehdä myös puolikkaan matkan (alkuosa n. 23.-28.6. ja loppuosa n. 28.6.-2.7.). Matka alkaa Normandiasta ja päättyy etelään Bordeauxiin. Matka tehdään vuokra-autoilla, jotka hankitaan Pariisista (=kokoontumispaikka). Kussakin autossa on neljä matkustajaa. 1. Puolisko päättyy St. Nazareen/Nantesiin, josta on suora junayhteys Pariisiin. Matkustajien mahdollinen vaihto tehdään St. Nazaressa/Nantesissa. Kuljettajat ovat pääsääntöisesti mukana koko reitin. Uusia autoja voi kuitenkin liittyä mukaan St. Nazaressa/Nantesissa tai jäädä siellä pois. Matkan reitti on nähtävissä tästä linkistä

Matkan kustannukset ovat noin 100 euroa päivässä (sis. lennot, osuus autonvuokrasta ja majoitukset halvoissa hotelleissa ja retkeilymajoissa). Kuljettajilla on etuoikeus matkalle. Sen jälkeen etusija on kuljettajien puolisoilla ja ensi kertaa seuran kaukomatkalle haluaville (mikäli nämä molemmat ovat liittyneet seuraan ennen 12.12.2018). Tämän jälkeen ratkaisee se kuinka monta kertaa on seuran matkalla osallistunut (eniten osallistuneet joutuvat väistymään). Maksimi matkalle on 40 yhtä-aikaista matkustajaa. HUOM! Majakkaseura nimeää muut matkustajat autoihin (lukuun ottamatta kuljettajaa ja mahdollista puolisoa).

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään 30.1. Saat vahvistuksen ja ehdotuksen autokunnasta 14.2, jonka jälkeen matka ja majoitus kannattaa valita välittömästi autokunnittain. Autoja ja matkustajia voidaan lisätä matkalle myöhemminkin, mikäli 40 lähtijän kiintiö ei ole vielä täynnä.

Majakkaseura perii 50 euron kulukorvauksen, jota ei palauteta. Se on maksettava 7 pv kuluessa seuran vahvistuksesta, tai osanotto peruuntuu. Mikäli lähtijä peruu vahvistuksen jälkeen, hän on korvausvelvollinen autokunnalleen, jos perumisesta aiheutuu muille kuluja (esim. autonvuokraus tai majoitus).

Katso mm. matkan reitti tästä linkistä
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään 30.1.2019

Lisätietoja matkanjohtaja Pekka Väisäseltä:  pekka.vaisanen(at)majakkaseura.fi