Majakkaseura järjestää jäsenretken Rönnskäriin ja Kallbådanille 14.7. klo 9.30-15.30. Retki järjestetään uuteen Kirkkonummen majakoista kertovan kirjaprojektiin liittyvän majakoihintutustumisretken yhteydessä ja jäsenille vapaita paikkoja retkelle on noin 15. Retken hinta on 30 euroa, mikä sisältää venekuljetuksen Inkoon venesatamasta Rönnskäriin ja Kallbådanille. Retkelle osallistuvat ottavat mukaan omat "piknik-eväät". Rantautumista Kallbådanille ei voida luvata, mutta siihen pyritään. Rönnskär on sotilasaluetta, joten rantautumiseen vaaditaan lupa puolustusvoimilta. Luvan saadakseen on ilmoittautumisen yhteydessä annettava henkilötunnus, jonka Majakkaseura ilmoittaa puolustusvoimille tarkastusta varten. Retkellä on säävaraus.

Retkelle etusijalla ovat kirjaprojektissa mukana olevien lisäksi ne, jotka eivät viime vuonna päässeet Kallbådanin retkelle. Osallistujan jäsenmaksun on oltava maksettu 16.6. mennessä (kesäkuussa hyväksytyillä jäsenillä eräpäivään mennessä). Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 17.6. klo 18.00 ja päättyy keskiviikkona 19.6. tai kun varasijatkin ovat täynnä. Retkelle mahtuneille ja varasijoille päässeille ilmoitetaan viimeistään torstaina 20.6., jolloin myös rekimaksulaskut lähetetään.

Ilmoittautuminen retkelle tuli hetkessä täyteen, joten ilmoittautumislomake on sulkeutunut.