Siivoustalkoot Hangon Dödörenissä ja yöpyminen Gustavsvärnin majakkasaarella

Tervetuloa Hankoon Dödörenin saarelle siivoustalkoisiin lauantaina 13.4. Tapahtumaan mahtuu 10 ensin ilmoittautunutta. Tarkoitus on jatkaa viime vuonna aloitettua siivousperinnettä ja siivota saarta sinne kuulumattomista roskista ennen kuin kasvukausi pääsee vauhtiin.

Dödörrniin lähdetään aamulla klo 9.30 Hangon Itäsatamasta "St1-laiturista" ja takaisin Hankoon palataan iltapäivällä. Halukkailla on mahdollisuus yöpyä Gustavsvärnin majakkasaarella. Yöpyjät palaavat Hankoon sunnuntaina aamupäivällä. Lauantaina yhteisruokailun hinta on noin 10 euroa / henkilö. Osallistujille lähetetään lähempänä sähköpostia mm. varusteista ja mahdollisista kimppakyydeista.

Tapahtuma toteutetaan yhdessä Hangon kaupungin, Suomen Majakkaseuran ja SunFun Oy:n kanssa.

Lisätietoja:
Aarni Nummila, aarninum@dnainternet.net
Katja Hagfors, kehagge@gmail.com

Ilmoittaudu sähköpostitse Katja Hagforsille osoitteeseen kehagge@gmail.com
Sisällytä ilmoittautumisviestiin seuraavat tiedot:
etunimi, sukunimi
sähköpostiosoite