Majakkasihteerin paikan täyttäminen: Hakuaika on päättynyt ja hakijoista on valittu viisi kandidaattia jatkoon.Kiitos kaikille hakemusten lähettäjille! (8.10.2020)

Sinustako uusi Suomen Majakkaseuran majakkasihteeri?

Nykyisen majakkasihteerimme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme uutta majakkasihteeriä osa-aikaiseen työsuhteeseen. Suomen Majakkaseura on kaksikielinen jatkuvasti kasvava yhdistys, jossa on jo noin 2000 jäsentä. Ydintoimintaa on majakoiden rakennus- ja kulttuurihistorian vaaliminen: kunnostus- ja ylläpitotalkoot, majakkatiedon jakaminen, julkaisutoiminta (kirjat ja elokuvat) sekä jäsenretket ja majakka-aiheiset tapahtumat.

Majakkasihteeri pääsee hyödyntämään ja kehittämään osaamistaan monipuolisissa järjestösihteerin tehtävissä, joihin kuuluu mm. jäsenpalvelua, viestintää, taloushallinnossa avustamista sekä hallituksen sihteerin tehtäviä. Majakkasihteerin vastuulla on mm. nettisivujen ja somekanavien ylläpito, jäsenviestintä, jäsenrekisterin hallinta, jäsenten laskutus ja maksujen seuranta sekä talkootoiminnan, retkien ja tapahtumanjärjestämisen tukitoimet.

Majakkasihteeriltä edellytetään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, monipuolista IT-osaamista (mm. Office 365, WordPress, sosiaalinen media) ja kykyä oppia uusien ohjelmien ja järjestelmien käyttöä, sujuvaa suomenkielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä hyviä sosiaalisia taitoja ja itsenäistä otetta työhön. Eduksi lasketaan ruotsinkielen osaaminen, järjestömaailman tuntemus, FloMembers-jäsenrekisteripalvelun tunteminen, graafisen suunnittelun osaaminen sekä tietämys Suomen majakoista.

Työsopimus on toistaiseksi voimassa ja työaika on alkaen 50% (18,75 tuntia/vko). Palkkaus on ERTOn toimistotyön tason 3 mukainen. Tilanteen mukaan on mahdollisuus myös lisätunteihin. Työpiste sijaitsee Pasilassa hyvien yhteyksien päässä.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si Majakkaseuran puheenjohtajalle Anne Björkille sähköpostitse (anne.bjork(at)majakkaseura.fi) mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja antaa Anne Björk: 0400 877 557 / anne.bjork(at)majakkaseura.fi