Haemme uutta Majakkasihteeriä

Nykyisen majakkasihteerimme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme uutta majakkasihteeriä osa-aikaiseen työsuhteeseen. Suomen Majakkaseura on kaksikielinen, jatkuvasti kasvava yhdistys, jossa on reilut 2000 jäsentä. Ydintoimintaamme on majakoiden rakennus- ja kulttuurihistorian vaaliminen: kunnostus- ja ylläpitotalkoot, majakkatiedon jakaminen, julkaisutoiminta (kirjat ja elokuvat) sekä jäsenretket ja majakka-aiheiset tapahtumat.

Majakkasihteeri pääsee hyödyntämään ja kehittämään osaamistaan monipuolisissa järjestömaailman tehtävissä, joihin kuuluu mm. jäsenpalvelua, viestintää, hallituksen sihteerin tehtävät sekä taloushallinnossa avustamista. Majakkasihteerin vastuulla on mm. nettisivujen ja somekanavien ylläpito, jäsenviestintä, jäsenrekisterin hallinta, jäsenten laskutus ja talkoo- ja retkimaksujen seuranta sekä talkootoiminnan, retkien ja tapahtumanjärjestämisen tukitoimet.

Majakkasihteeriltä edellytetään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, monipuolista IT-osaamista (mm. Office 365, WordPress, sosiaalinen media) ja kykyä oppia uusien ohjelmien ja järjestelmien käyttöä, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä hyviä sosiaalisia taitoja ja itsenäistä otetta työhön. Eduksi lasketaan ruotsin kielen osaaminen, järjestömaailman tuntemus, FloMembers-jäsenrekisteripalvelun tunteminen, graafisen suunnittelun osaaminen sekä tietämys Suomen majakoista.

Työsopimus on toistaiseksi voimassa. Työaika on alkaen 50% (18,75 tuntia/vko) ja palkka on ERTOn toimistotyön tason 3 mukainen. Talkookauden aikana on mahdollisuus myös lisätunteihin. Lähetä hakemuksesi ja cv:si Majakkaseuran puheenjohtajalle Anne Björkille sähköpostitse (anne.bjork@majakkaseura.fi) mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lue lisää Majakkaseuran toiminnasta: www.majakkaseura.fi. Lisätietoja antaa Anne Björk: 0400 877 557 / anne.bjork@majakkaseura.fi