Tilauslomake joulukuu 2018

Tällä lomakkeella voit tilata
Gustavsvärn – Hangon linnoitus- ja majakkasaari -kirjoja (norm. 28€/kpl, Majakkaseuran jäsenille 23€/kpl)
tai Majakkasaaret 2019 -kalentereita (15€/kpl). Huom! Kalenterit ilman kirjaa ostettuna vähintään 3kpl/tilaus, esim. kirjan kanssa yksinkin.

Majakkaseuran jäsen, kun ostat Gustavsvärn – Hangon linnoitus- ja majakkasaari -kirjan ja Majakkasaaret 2019 -kalenterin,
saat molemmat yhteishintaan 35€!

Joulukuun 2018 aikana tehtyihin tilauksiin lisättävä postitusmaksu on vain 8€.

Maksa tilaus (tilattavien tuotteiden yhteishinta + 8€ postimaksu) ennen tämän lomakkeen lähettämistä Majakkaseuran tilille FI73 4055 1020 2838 46 ja laita viestikenttään tilattujen tuotteiden nimet ja määrät. Lisää kuitti maksusta tähän lomakkeeseen.

Jos tilaus on tehty ja maksettu (ja maksukuitti toimitettu) viimeistään 16.12., tuotteet ehtivät jouluksi perille.

Huom! Kaikkia Majakkaseuran tuotteita voit ostaa myös Majakkaseuran tapahtumista, kuten elokuvakiertueelta.
Näin säästät postikulut ja saat tuotteet heti mukaasi.

Lisätietoja tuotteista ja tilauksesta: julkaisut(at)majakkaseura.fi tai majakkasihteeri(at)majakkaseura.fi

Majakkaseuran tuotteita ostamalla tuet Suomen majakoiden kunnostustyötä sekä majakkakulttuurin ylläpitoa.

Tilauksen tiedot

Gustavsvärn – Hangon linnoitus- ja majakkasaari 28€/kpl (jäsenhinta 23€ Majakkaseuran jäsenille)
Majakkasaaret 2019 -seinäkalenteri 15€/kpl