UUSI MAJAKKASIHTEERI ESITTÄYTYY

Hei majakkaseuralaiset!

Täällä esittäytyy uusi majakkasihteeri Ina Kovamäki. Aloitin työssä marraskuun alussa ja olen nyt kuukauden verran ehtinyt tutustua tehtäviini Majakkaseurassa. Koronan aiheuttamista poikkeusoloista huolimatta on ollut mukavaa päästä tutustumaan seuran toimintaan majakkasihteerin roolissa. Toivottavasti tulevaisuudessa pääsen tapaamaan seuran jäseniä myös kasvotusten!

Olen taustaltani teologian maisteri ja valmistunut Helsingin yliopistosta pääaineenani uskontotiede. Mielenkiinnon kohteisiini kuuluvat luonnossa liikkuminen, ympäristöasiat sekä musiikin harrastaminen.

Minut tavoittaa jäsenasioissa ym. parhaiten torstaisin ja perjantaisin kello 9-16 välillä: majakkasihteeri@majakkaseura.fi / 044 723 8061

Toivotan kaikille majakkaseuralaisille valoisaa joulun odotusta!