Perjantai 16.7.

SunFun Panda kuljetti meidät neljä saarelle lempeiden tuulien siivittämänä. Kun saavuimme saimme perehdytyksen saarella viimeiset 5 päivää viettäneiltä Piialta ja Tiinalta. Ensimmäiset vieraat tupsahtivat laituriin melkein heti ja autoimme heidät rantautumaan veneellään. He tulivat Skipperi veneellä ja olivat Keski-Suomesta. Opastimme sen verran kun itse tiesimme  ja saimme heti myytyä postikortteja,jes! Ihmettelimme vieraiden lähdettyä konehuoneen vempeleitä ja nyt lämpeää sauna. Merivesi on jo testattu ja on lämmintä kuin linnunmaito. Keittiön ikkunasta meni ikkunan hakaa pitelevä lenkkiruuvi rikki tuulessa ja toinen oli ilmeisesti mennyt jo aiemmin.

Varpun herkullinen omenapiirakka

Lauantai 17.7.

Saarella on vieraillut tänään lauantaina 29 henkeä. Aamulla vedimme kenraaliharjoituksen opaskierroksesta ja etsimme itse opaskirjasessa merkittyjä nimikirjoituksia kallioilta. Oli kiva kierrellä saarta. Joken porukka tuli kolmen jälkeen. Varpu oli leiponnut herkullista omenapiirakkaa ja kauppa kävi. Jaoimme opastettavan porukan kahteen ryhmään ja ensimmäinen opaskierros vedettiin suomeksi ja toinen ruotsiksi. Sebastian,Varpu ja minä hoisimme homman kotiin kunniakkaasti. Johanna kestitsi porukkaa kahvilla ja piirakalla.

Tiskaajilla oli loistavat maisemat

Sunnuntai 18.7.

Kuulimme että meidän jälkeemme seuraavalle viikolle ei ole tulossa ketään, joten teimme lopputyöt sen mukaisesti.Oli mainio viikonloppu ja me keltanokatkin selvisimme!

Sebastian, Varpu, edessä Johanna ja Heidi

Teksti: Heidi

Kuvat:1. Sebastian, 2 ja 3 Johanna

 

 

 

 

Jaa tämä somessa

Scroll to top
Skip to content