Tervetuloa mukaan Majakkaseuran jäseneksi

Majakkaseuran jäsenenä tuet konkreettisesti Suomen majakoiden ja pookien säilyttämistä ja kunnostamista: jäsenmaksutuloilla rahoitetaan uhanalaisten merikohteiden säilyttämistä. Voit myös osallistua halutessasi majakkatalkoisiin ja kunnostusprojekteihin tai muihin vireillä oleviin hankkeisiimme. Seuran jäsenenä pääset majakkaretkillemme ja voit osallistua esimerkiksi pikkujouluihimme tai vuosikokouksiimme. Pystyt myös ostamaan joitakin tuotteitamme alennuksella. Osa tuotteista on vain seuran jäsenten saatavilla.

Jäsenyyttä voit hakea Liity jäseneksi -sivultamme tai tämän sivun alareunasta. Yhteystietojen muutokset (osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) voi ilmoittaa nettilomakkeella.

Previous
Next

Jäsentiedotteet ja muu yhteydenpito

Majakkaseura pitää yhteyttä jäseniinsä sähköpostitse noin kerran kuukaudessa lähetettävällä jäsentiedotteella. Jos et ole saanut vähään aikaan jäsenpostia, tarkista että sähköpostilaatikossasi on tilaa uusille viesteille sekä sähköpostisi roskapostiasetukset.

  • Muistathan ilmoittaa Majakkaseuraan uudesta sähköpostisosoitteestasi tai muuttuneista yhteystiedoistasi!
  • Ota kaikissa jäsenyyteen liittyvissä asioissa yhteys jäsensihteeriimme: jasensihteeri(at)majakkaseura.fi

Jäsenmaksut

Jäsenmaksun suuruudesta päätetään syyskokouksessa.

Henkilöjäsenmaksu vuonna 2023 on 20€ ja yhteisöjäsenmaksu 100€ vuodessa.

Vuoden 2022 jäsenmaksu lähetetään koko jäsenistölle jäsenrekisterimme (FloMembers) kautta helmikuun alussa. Käytäthän jäsenmaksua maksaessasi sähköpostissa saapuvan jäsenmaksulomakkeen tilinumeroa ja viitettä.

HUOM! Mikäli haluat jäseneksi, täytä aina ensin jäsenhakemuslomake, jonka löydät ohjeineen Liity jäseneksi -sivulta