Tule mukaan Majakkaseuran talkoisiin!

Huom! Koronaviruksen leviämisen ehkäisemisen vuoksi kokoontumista ja matkustusta on hallituksen ohjeiden ja rajoitusten mukaan vältettävä. Tämä vaikuttaa myös talkookauden alkuun. Märketin ja Gustavsvärnin talkookaudet voidaan aloittaa vasta, kun rajoitukset ja suositukset sen sallivat. Talkoisiin hakeneille tiedotetaan kauden alusta, kun tilanne selviää. Toivomme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä sekä hyvää kevättä haastavista ajoista huolimatta.

Talkootyö on kivaa ja hyödyllistä! Kaikille löytyy sopivia työtehtäviä.

Hae Märketin ja/tai Gustavsvärnin talkoisiin täyttämällä talkoohakulomake. Talkoovastaavat ovat yhteydessä, kun lomake on vastaanotettu ja talkoolaiset on valittu talkooviikoille. Märketin ja Gustun 2020 talkoohaku on auki. Kannattaa hakea talkoisiin ajoissa, mutta vapaita hajapaikkoja voi olla myös pitkin kautta. Talkoisiin osallistuaksesi sinun täytyy olla myös Majakkaseuran jäsen. Jos et vielä ole jäsen, täytä jäsenhakemuksesi täällä. Talkoohakulomakkeet löytyvät täältä: https://majakkaseuratalkoot.nettilomake.fi/

Märketin talkoot  2021, hae mukaan!

Tarvitsemme tulevanakin kautena työtä pelkäämättömiä talkoolaisia, kuten rakentajia, kokkailijoita, keittiöapulaisia, oppaita, päiväkirjan kirjoittajia ja kaikenlaisten sekalaisten tehtävien tekijöitä viikon tai kahden mittaisiin talkoojaksoihin. Talkoisiin osallistuminen edellyttää Majakkaseuran jäsenyyttä. Jos et jo ole jäsen, lue lisää ja liity jäseneksi täältä. Hae talkoisiin täyttämällä tästä linkistä löytyvä lomake.

Kauden 2021 talkoohaku on alkanut.

Märket-terveisin,

Talkoovastaavat Teppo Sainio ja Tipe Pylvänäinen

Lisätietoja talkoista: market.talkoot(at)majakkaseura.fi

Gustun talkoot 2021, hae mukaan!

Gustun seuraava talkookausi alkaa keväällä 2021 ja jatkuu loka-marraskuulle. Tarvitsemme jatkossakin työtä pelkäämättömiä talkoolaisia Gustavsvärniin eli Gustuun. 

Talkookaudella jatketaan sumusireeninhoitajan talon kunnostustöitä korjausohjelman mukaan sekä pidetään majakkaa avoimena ja vedetään opastuksia vierailijoille. Talkoisiin osallistuminen edellyttää Majakkaseuran jäsenyyttä. Jos et jo ole jäsen, lue lisää ja liity jäseneksi täältäHae talkoisiin täyttämällä tästä linkistä löytyvä lomake.

Ystävällisin terveisin,

Talkoovastaava Anne-Mari Pylkkänen ja rakennusvastaava K-P Lehti

 Lisätietoja talkoista: gustu.talkoot(at)majakkaseura.fi

Yttergrundin talkoot 2021, hae mukaan!

Yttergrundia kunnostetaan kesällä 2021. Projektin kohteena ovat Yttergrundin rakennukset sekä ympäristö. 

Talkooilmoittautuminen on nyt auki! 

Talkoisiin osallistuminen edellyttää Majakkaseuran jäsenyyttä. Jos et jo ole jäsen, lue lisää ja liity jäseneksi täältä.

Ystävällisin terveisin,

Talkoovastaava Johan Ångerman

 Lisätietoja talkoista: talkoot.yttergrund@majakkaseura.fi