Majakkakalenteri
Majakkatalkoot
Majakkadokumentit
Previous
Next

Majakkaseura on monessa mukana

Majakkaseura on osallistunut moneen kunnostusprojektiin vuosien varrella. Suurimmat yksittäiset projektit ovat omien majakoidemme, Märketin ja Gustavsvärnin kunnostus- ja ylläpitotalkoot.

Vuosien varrelle mahtuu myös monia muita hankkeita, kuten Taskun pookin kunnostustalkoot kesällä 2016 ja vuotuiset Majakkadokumentit, jotka kertovat kiehtovia tarinoita majakkahistoriastamme.

 

 

Majakkaelokuvat

  Majakkadokumentit ja joka syksyinen myyjäis- ja elokuvakiertue ovat Suomen Majakkaseuran varainhankinnan kulmakivet. Elokuvat esittelevät laajasti suomalaista majakkakulttuuria sekä antavat puheenvuoron vanhoille majakkamestareille ja majakka-asiantuntijoille.

Lue lisää

Majakkateokset

  Suomen Majakkaseura julkaisee ja myy majakkakulttuurista kertovia kirjoja. Suurteos Märket – Majakkasaari kahden maan rajalla ilmestyi vuonna 2015.       Kustantajien esipuhe Jan

Lue lisää

Lyökin pookin kunnostus 2012

  Lehdistötiedotteita Lyökin pookin pelastustalkoista   Suomen Majakkaseura lahjoitti 10 000 euroa Lyökin pookin pelastamiseksi Suomen Majakkaseura – Finlands Fyrsällskap on päättänyt lahjoittaa 10 000

Lue lisää