Previous
Next

Vuoden 2020 retkikausi

Tällä sivulla on tietoa Majakkaseuran järjestämistä ja suosittelemista retkistä. Tervetuloa mukaan keräämään huimia majakkakokemuksia ja tutustumaan harvinaislaatuisiin paikkoihin. Vuonna 2020 erityisiä retkikohteita ovat juhlavuosiaan viettävät Porkkalan majakat, joista Rönnskäriin päästään ensi kertaa myös sisään. Retkitarinoista voit lukea retkikertomuksia aiemmista retkistä.

Vuoden 2020 retkiä julkaistaan ja ilmiottautumiset alkavat sitä mukaa, kun suunnitelmat etenevät. Retkistä ilmoitetaan Majakkaseuran jäsentiedotteissa ja tällä sivulla. Useimmille Majakkaseuran retkille osallistuminen vaatii jäsenyyttä. Jos et jo ole jäsen, lue lisää ja liity seuraan täältä. Tervetuloa mukaan!

 

Yleistä retkistä

Suomen Majakkaseura tekee vuosittain retkiä kotimaisille ja ulkomaisille majakoille. Retkillä haetaan tietoa ja elämyksiä hienoista majakkaympäristöistä. Majakkaseuralle avautuvat sekä Suomessa että ulkomailla monet sellaiset ovet, jotka saattavat muuten pysyvät kiinni. Retkien pääpaino on kesäkaudella. 

Majakkaseuran omat retket

Muut retket

Jooga-pilates-viikonloppu 4.-6.9. 2020

Mukana: Hanne, Heidi, Sari, Päivi, Mirja-Liisa, Raija, Sanna Perjantai 4.9.2020 Merimatkalla Hangosta Gustuun jouduimme kokemaan jännitystä navakasta  tuulesta  ja sen kehittämästä  terävästä, korkeasta  aallokosta johtuen.

Lue lisää »