21.-23.5.2021 Ulla, Pia, Tiina, Ansku, Thomas ja Sirpa

Perjantai 21.5.21

Hangon Itäsatamassa tavattiin. Pälyilyä, onkohan hän Gustuun menossa vai kenties hän? Ulla kokosi ryhmän kasaan ja venekin tuli vähän aikaisemmin laituriin. Tästä se viikonloppu alkaa!

Saareen päästyämme ja taloksi asetuttuamme, istuimme ulkona ja kerroimme itsestämme. Kävimme läpi viikonlopun talkootyöt ja tutustuimme saareen. Pia loihti maittavan salaatin ruoaksi. Sauna lämmitettiin ja Tiina ja Ansku kävivät urheasti uimassa. Vintillä yöpyjillä oli nenät huurussa, yö oli kylmä!

Lauantai 22.5.21

Aamu valkeni kauniina, mutta tuuli piti ilman viileänä. Löysimme haahkaemon hautomasta talon nurkalla ja iso rantakäärme luikerteli talon alta rauhallisempaan paikkaan. Sen olikin parasta siirtyä, koska maalaustiimi alkoi hommiin!

Saimme myös vieraita, kymmenhenkisen ryhmän ja heille maistui kahvi ja tuoreet pullat.

Lounaan jälkeen Sirpa kiiruhti tiskaamaan. Tiskausmaisemat olivat vailla vertaa. Samalla tiheä sumu alkoi peittää maiseman. Ilma muuttui vielä raaemmaksi.

Jokaisen mielessä viipyili seuraava tehtävä: huussin tyhjennys. Sovimme että homma hoidetaan klo 16. Kaikki osallistuivat tähän tehtävään ja olimme tyytyväisiä työn jälkeen. Yhteistyössä on voimaa!

Illalla katsoimme Euroviisuja tabletilta. Kyllä, kuusi ihmistä voi seurata sitä myös pieneltä näytöltä.

Sunnuntai 23.5.21

Sunnuntai-aamu oli edelleen sumuinen, mutta sumu hälveni puolen päivän aikaan. Näin käy usein: kun on aika lähteä, sää paranee… Kävimme kuljeskelemassa kallioilla ja nauttimassa viimeiset henkäykset meri-ilmasta ennen kotiinlähtöä. Kiitos tiimille yhteisistä hetkistä!