Upeassa syyskuisessa säässä rantauduimme m/s Pandalla Gustulle Vesan kyydissä. Lämmintä oli vielä kuuden aikaan illalla.


Viikonlopun miehitys oli kuusi henkeä, kaksi konkaria ja neljä ensikertalaista. Jaoimme majoitustilat  ja sovimme tehtäväjaosta heti aluksi. Emme uskoneet, että saareen saapuu kovasti vierailijoita, mutta mietimme, että lauantain hyvä sää saattaa houkutella ihmisiä saareen. Paistoimme makkarat ja söimme salaatit, kävimme läpi vierailijabriiffiä sekä juttelimme saaren historiasta.


Lauantaina aikaisin aamulla Camillla ja Outi suorittivat lipunnoston navakassa tuulessa.Outi myös innostui leipomaan sämpylöitä aamupalalle.

Matti ja Mikko miettivät viikon kunnostustoimia, viikonlopputalkoolaisten lähdettyä miehet jäävät tänne vielä perjantaihin asti puita tekemään. Ammattimaisesti isot rungot pilkkoutuivat pienemmiksi pölleiksi, joista on hyvä hakata polttopuita saunalle.
Saunoimme ja Outi, Eeva ja Camilla uivat ihanassa +11C merivedessä monta kertaa, monelle kauden viimeisiä pulahduksia. Illalla söimme hyvin, jälkiruuaksi Eeva ja Camilla pyöräyttivät omenapiirakan.

Sunnuntaina oli hieman harmaampi päivä, joten päivä aloitettiin aamusaunalla & uinnilla ja inventaarin aloituksella, jonka Mikko lupasi viedä loppuun. Gustuun jäävät Mikko ja Matti perjantaihin asti, joten he jatkavat päiväkirjaa. Kiitos mukavasta viikonlopusta Majakkaseuralle ja talkoolaisille!

Jaa tämä somessa

Scroll to top
Skip to content