29.7.-3.8. Anne, Maija ja Pirjo


Maanantai


Maanantai oli tuulinen päivä emmekä saaneet vierailijoita ollenkaan. Kuvassa näkyvä hepokatti kyllä tuli keittiöön - ruuanhakumatkallako?Tuuli sai muurin päällä olevat kyltitkin vinksalleen.Maanantain matonpesutalkoot.


Tiistai


Tiistaina Gustussa oli vilinää ja vilskettä. Saimme vieraita mm. Hangosta, Somerolta, Vantaalta ja Helsingistä.Illalla tähystettiin ohikulkevia laivoja ja veneitä.


Keskiviikko


Keskiviikkona saimme vieraita Helsingistä. He olivat kiinnostuneita saaren historiasta ja Majakkaseuran toiminnasta.Tänään oli ohjelmassa myös komeron siivous. Vesipullot saivat uuden muodon matkalla kierrätykseen.


Lapsena tätä kutsuttiin "tukkaleväksi".


Torstai


Torstaina saimme nauttia hurjasta helteestä - ihan kuin olisimme olleet kauempanakin etelässä. Jalkahoitokin järjestyi pikkukalojen toimesta.


Jälleen saimme Gustun historiasta kiinnostuneita vieraita Hangosta ja Helsingistä. Helle taisi karkoittaa osan kävijöistä. Tyyni päivä sai lukemattomat perhoset liikkeelle.


Säätiedotuksen lupaamia ukkoskuuroja odotellessa pesimme sadevesitynnyrin. Odotukset eivät ainakaan illan aikana täyttyneet.


 

Perjantai


Ihanat viisi päivää upeassa paikassa hyvän asian puolesta. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.Terv. Anne, Maija ja Pirjo

 

 

Jaa tämä somessa

Scroll to top
Skip to content