Perjantai 9.8
Kolme uutta talkoolaista saapui iltapäivästä, kaikki olivat olleet Gustulla aikaisemmin. Sauna lämpeni ja illallinen valmistui komean ilta-auringon loisteessa. Tuulta ei ollut juuri nimeksikään ja tulokkaat jäivätkin kallioille katselemaan tähdenlentoja. Lauantai 10.8

Aamun aurinko klo 6.10
Matti ja KP ahersivat rappuset ja kaiteet valmiiksi, vain sivuverhoilut ja valkoinen maali puuttuu. Keittiön kaapit ja listat saatin myös takaisin paikoilleen, lounaskin valmistui jo oikealla hellalla.

Saimme nauttia lounaan taas ulkona


Siivosimme myös tuvan puolen puupölystä. Pitkä pöytä ja kynttilät pääsevät taas käyttöön.Panda toi meille 19 vierailijaa, joista kolme ulkomaalaista. Sen lisäksi saimme kaksi veneellistä Hankolaisia.

Seija ja Klas ensimmäistä kertaa Gustavsvärnillä


Hankolaiset toivat ulkopaikkakuntalaiset tutustumaan saareen


Elisa paikkailemassa pinkopahvia


Pelkäsimme kovaa melua Poker Run tapahtumasta, mutta onneksi veneet suuntasivat kohti Tammisaarta. Olikohan rajavartiolaitoksen Turva ankkurissa siksi saaren edustalla koko päivän?
Sunnuntai 11.8
Riikka sai myrskynsä! Yöllä tuuli nousi ja aamulla saimme vesisammiot täyteen makeaa vettä, ei pitäisi loppua heti kesken. Keittiökin siivottiin vielä viimeisen kerran loppusiivouksen yhteydessä. Fred ja Matti jäävät vielä perjantaihin saakka odottamaan majakkapäivän talkoolaisia, Riikka, Anne-Mari, KP, Marko, Sanna, Johanna ja Elisa suuntaavat takaisin mantereelle. Kiitos ja hei!

Jaa tämä somessa

Scroll to top
Skip to content