Elokuvien ulkoilmanäytös Lappeenrannassa pe 27.8.2021

Järjestämme Lappeenrannassa elokuviemme ulkoilmanäytöksen perjantaina 27.8.2021 kello 20.30-22. Näytös tapahtuu Lappeenrannan satamatorin lavalla, ja tilaisuuteen on kaikilla vapaa pääsy!

Bengtskärin tarina (40 min) tuo hyvin esiin Suomen tunnetuimman majakan koko historian, painottaen kuitenkin toisen maailmansodan aikaista Bengtskärin taistelua.

Toisena elokuvana nähdään viime syksynä valmistunut Aika Porkkalan majakkasaarilla (22 min). Se kertoo kolmen Porkkalan majakkasaarella pitkään vaikuttaneen henkilön tarinan saarilla. Kaksi heistä on ikäihmisiä, luotsivanhin Gunnar Nordtröm Inkoosta ja Ritva Mäkinen, joka asuu nykyisin Sulkavalla.

Yleisö voi seurata elokuvia seisten tai istuen. Väliajalla ja tilaisuuden jälkeen Majakkaseura pitää myyjäiset, josta voi hankkia mm. uuden Majakkasaaret 2022 –kalenterin. Kalenteri ilmestyy jo 15. kerran, ja on edelleen seuran työn kulmakivi tuoden tuloja majakoiden kunnostustyöhön. Tarjolla on myös majakkakirjoja ja seuran kunnostamien majakoiden t-paitoja.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: