Gustavsvärn – Hangon linnoitus- ja majakkasaari -kirja

Hangon edustalla sijaitsevan Gustavsvärnin majakan valon syttymisestä tuli 10.11.2018 kuluneeksi tasan 150 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Suomen Majakkaseura julkaisi Johanna Pakolan toimittaman 208-sivuisen upeasti kuvitetun teoksen, joka kertoo Gustavsvärnin koko 230-vuotisen historian linnoitussaaresta majakkakauteen.

Parhaiten kirjan saa hankittua Majakkaseuran tapahtumista, kuten elokuvakiertueiden yhteydessä järjestetyissä myyjäisissä. Kirjan hinta on 28€ (Majakkaseuran jäsenille 23€).

Tulitornit-elokuvakiertueen aikataulun löydät täältä. Kaikki tapahtumat löytyvät Uutiset ja tapahtumat -välilehdestä.

HUOM! Kirjaa voi ostaa vain suoraan Majakkaseuralta. Sitä myydään ensisijaisesti Majakkaseuran tilaisuuksissa. Jos Majakkaseuran elokuvakiertue ei vieraile paikkakunnallasi, voit tilata kirjan kotiisi tällä lomakkeella (tilauksiin lisätään postituskustannukset). Lisätietoja kirjasta ja sen myynnistä Pekka Väisäseltä julkaisut@majakkaseura.fi / 0449700677.

Kirjan esittely-pdf:n löydät tästä linkistä >>>

Katso kirjaan perustuva multimediaesitys tästä: