Gustun talkookausi alkaa keväällä, tule mukaan!

Uusi talkookausi alkaa Gustulla 4. toukokuuta ja jatkuu pitkälle syksyyn. Tällä kaudella perus ylläpitotehtävien ja esimerkiksi turistien vastaanoton lisäksi on luvassa mm. timpurin töitä ja maalaushommia. Myös saaren verkkoyhteyksiä tullaan parantamaan, jotta esimerkiksi nettisivujen talkoopäiväkirja saadaan jälleen aktiiviseksi.

Gustun talkoisiin voi osallistua kerrallaan viikoksi tai kahdeksi tai vain viikonlopuksi. Talkoomaksu on 30€ (sis. majoituksen ja ruuan saarella sekä venematkan Hangosta Gustun saarelle) ja samalla maksulla voi käydä kauden aikana useamman kerran, jos talkooviikoilla/-viikonlopuilla on tilaa. Lue lisää Gustavsvärnistä täältä ja hae talkoolaiseksi tästä linkistä.

Lisätietoja Gustun talkoista voi kysellä uusilta talkoovastaavilta Jakelta ja Veeralta: gustu.talkoot@majakkaseura.fi

Hae talkoisiin Märketille

Märketin uusi talkookausi alkaa 27. huhtikuuta ja jatkuu syys-lokakuuhun. Taas haetaan innokkaita talkoolaisia monipuolisiin tehtäviin. Talkoomaksu on 80€ (sis. laivamatkan TKU/HKI-Maarianhamina, venematkan Eckerö-Märket sekä majoituksen ja ruuan Märketillä).

Lue lisää Märketistä ja talkoista täältä ja täytä hakulomake talkoisiin tästä linkistä.

Lisätietoja Märketin talkoista voi kysyä talkoovastaavilta Tepolta ja Tipeltä, jotka tavoitat sähköpostitse osoitteesta: market.talkoot(at)majakkaseura.fi

Etkö vielä ole Majakkaseuran jäsen?

Talkoisiin osallistuminen edellyttää Majakkaseuran jäsenyyttä. Jos et jo ole jäsen, lue lisää ja liity jäseneksi täältä ennen kuin täytät talkoohakemuksen.


Jaa tämä somessa

Scroll to top
Skip to content