Gustavsvärnin valo 150 vuotta -juhla ja syyskokous
Hangossa 10.11.2018

Hangon kaupungintalon juhlasalissa (Vuorikatu 1, Hanko) 10. marraskuuta kello 12:30 alkavassa tapahtumassa on monta syytä juhlaan. Tasan 150 vuotta aiemmin sytytettiin ensi kertaa Gustavsvärnin majakan valo. Samana päivänä 17 vuotta myöhemmin sytytettiin ensi kertaa Märketin majakan valo.

Gustavsvärnin valo 150 vuotta -juhlan jälkeen n. klo 13.15 nähdään ensi kertaa Majakkaseuran tuorein elokuva Tulitornit. Se kertoo matkasta Suomenlahden majakkasaarille Suomessa ja Virossa. Päivä jatkuu klo 15:15 syyskokouksella, jonka jälkeen klo 17.30 aloitetaan Majakkaseuran pikkujoulujuhla.

Hangon juhlassa julkistetaan myös Gustavsvärn – Hangon linnoitus- ja majakkasaari -kirja, joka sisältää paljon uutta tietoa Gustusta sekä upeaa kuvitusta. Katso kirjan esittely tästä linkistä>>>

Ilmoittautumiset koko tapahtumaan tai eri osioihin tästä linkistä>>>
(yhteiskuljetus, Gustavsvärn-vierailu, Gustavsvärnin valo 150 vuotta, Tulitorinit, syyskokous ja pikkujoulut)

Päivän ohjelma

klo 9 Bussi Helsingistä Kiasman edestä pysäkiltä (ks. tarkemmet tiedot kuljetuksesta alla).

klo 10.00 Mahdollisuus käydä Gustavsvärnissä (30 min perillä), paluu satamaan 11.15,
klo 11.20 Mahdollisuus käydä Gustavsvärnissä (20 min perillä), paluu satamaan 12.20, bussi kaupungintalolle.
Gustavsvärnin matka jäsenille ilmainen, puolisot ym. kaverit 10 €. 42 ensimmäistä mahtuu mukaan, joten ennakkoilmoittautuminen on välttämätön.

klo 12.30 Gustavsvärnin valo 150 vuotta -juhla. Luvassa mm. kuvaesitys Gustavsvärnin historiasta, musiikkia ja haastatteluja. (Varaa paikkasi samalla kun ilmoittaudut syyskokoukseen ja/tai pikkujoulujuhlaan. Pelkkään juhlaan ei oteta ennakkovarauksia.)

n. klo 13.15 uuden Tulitornit-elokuvan ensi-ilta (pituus 60 min) jatkuu suoraan Gustavsvärnin valo 150 vuotta -juhlatilaisuudesta. (HUOM! Pelkästään elokuvaan n. klo 13.15 tulevat ohjataan juhlasalin parvelle, mikäli tilaa on, ei paikkavarauksia).

klo 14.15 Kahvitarjoilu ja Majakkaseuran tuotemyyjäiset. Tarjolla mm. ensimyynnissä kirja Gustavsvärn – Hangon linnoitus- ja majakkasaari (jäsenhinta 23 €).

klo 15.15 Suomen Majakkaseuran syyskokous (erillinen kutsu lokakuun aikana)

klo 17.30 Majakkaseuran pikkujoulut: Buffet, majakka-aiheista musiikkia ja yhdessäoloa.
ILMOITTAUDU PIKKUJOULUUN viimeistään 1.11. Hinta 25 € (sis. buffetin).

klo 22.00 Yhteiskuljetus Helsinkiin lähtee

Ilmoittautumiset tästä linkistä>>>

Huom! Syyskokouksesta on lähetetty koko jäsenistölle oma kutsu lokakuun aikana.

Yhteiskuljetus ja saapumisohjeet

Yhteiskuljetuksen aikataulu:

n. klo 9 Bussi Helsingistä Kiasman pysäkiltä (bussi odottaa Tampereen junasta tulevat).

Tarvittaessa bussi pysähtyy seuraavilla pysäkeillä:
n. 9.15 Ison Omenan liittymä (karttalinkki: Piispansilta)
n. 9.30 Kirkkonummen keskustan liittymä (karttalinkki: Kirkkonummen portti)
Karjaan th./Shell Karjaa (karttalinkki: Shell Karjaa)
Tammisaari (Karttalinkki: Salon th./Österby)

Paluukyyti Hangosta Helsinkiin lähtee klo 22.00.

Yhteiskuljetuksen hinnat:

Menopaluu Helsingistä ja Espoosta 15 €, Kirkkonummelta ja Karjaalta 10 €, T-saari 7 €, yksi suunta 10 €/5 €

Julkinen liikenne:

Viimeinen junayhteys Hangosta Helsinkiin ja Turkuun klo 20.40 (matka-aika n. 1,50 tuntia ja hinta VR:n sivuilla n. 9,40).
Juna-aikataulut: www.vr.fi
Bussiaikataulut: www.matkahuolto.fi

Ilmoittautumiset Majakkaseuran tapahtumaan (yhteiskuljetus, Gustavsvärnin käynti ja pikkujoulut) tästä linkistä>>>

Maksuohjeet

Maksa mahdolliset osallistumismaksut pikkujouluillalliseen sekä maksu yhteiskuljetuksesta viimeistään 1.11. Suomen Majakkaseuran tilille: FI76 4055 0011 2064 69 (Aktia)
Kirjoita viestikenttään, mitä maksu koskee. (esim. ”pikkujoulu”, ”yhteiskuljetus HKI/Kirkkonummi/Karjaa/Tammisaari”)

Kartta (Hangon kaupungintalon juhlasali: Vuorikatu 1)

Suomen Majakkaseura pidättää oikeuden ohjelmanmuutoksiin.