Märketin talkookausi alkaa 25.4.2020. Hae mukaan kaudelle 2020 täyttämällä tästä linkistä löytyvä hakulomake. Jos haluat alkukaudelle, toukokuulle tai kesäkuun alkupuolelle, täytä hakemuksesi pian, sillä alkukausi pyritään täyttämään hyvissä ajoin.

Talkookauden alkupuolella (toukokuun puolesta välistä juhannuksen tienoille) on eritystä tarvetta remonttitaitoisille tekijöille, kun kauden suuremmat korjaustyöt tehdään. Luvassa on esimerkiksi makasiinin alaosan rappausta ym. Kesän aikana talkootyö painottuu enemmän esimerkiksi turistien vastaanottoon. Monenlaiselle osaamiselle on siis käyttöä.

Lue lisää Märketin talkoista ja käy lukemassa aiempien talkookausien päiväkirjapäivityksiä Märket-välilehdestä. Pidä mielessä myös helpommin saavutettavan Gustavsvärnin talkoot, joista ilmoitetaan tarkemmin helmikuussa. Majakkaseuran vakiokohteiden lisäksi tulevalla kaudella loppukesän aikana Majakkaseuralaisten talkoopanosta kaivataan myös Keskiniemen pookin kunnostusprojektissa Hailuodossa.

Huom! Jos et vielä ole Majakkaseuran jäsen, mutta talkoot tai muu toiminta kiinnostaa, liity jäseneksi ja tule rohkeasti mukaan! Jos on kysyttävää, vastaamme mielellämme. Toimihenkilöiden ja vastaavien yhteystiedot löydät tästä linkistä.

Täytä Märketin (ja myöhemmin myös Gustavsvärnin) talkoohakulomakkeet täällä: https://majakkaseuratalkoot.nettilomake.fi/