Jäsenretki Rönnskärin majakalle 29.8.2020 (mahdollinen lisäretki 30.8.)

Majakkaseura järjestää jäsenretken Kirkkonummen Porkkalassa sijaitsevalle Rönnskärin majakalle, joka täyttää tänä vuonna 220 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi retkelle osallistuvat saavat poikkeuksellisen mahdollisuuden tutustua opastetusti Rönnskärin kunnostettuihin sisätiloihin. Rönnskärissä viivytään pari tuntia, jolloin on aikaa syödä omia retkieväitä sekä muutenkin tutustua historialliseen luotsi- ja majakkasaareen.

Venekuljetus lähtee Porkkalan Merikylän venesatamasta (Dragetintie 108, Kirkkonummi). Kuljetuksia järjestetään ilmoittautuneiden määrän mukaan lauantaina 29.8. tarvittaessa 3-4kpl (ensimmäinen lähtee alustavasti klo 10) päivän aikana ja ilmoittautuneet jaetaan eri lähtöihin. Myös sunnuntaina on mahdollista järjestää lisäretki, jos ilmoittautuneita tulee niin paljon, että retkeläisiä riittää kahdelle päivälle.

HUOM! Tuuliraja max. 10 m/s retken järjestämiselle. Retkiajankohtana ajantasaiset koronarajoitukset ja -suositukset huomioidaan niin hyvin kuin mahdollista ja osallistujilta edellytetään ohjeistusten noudattamista (tarkempia ohjeita saattaat tulla ilmoittautuneille retkikirjeessä). Retkelle osallistuvan on kuitenkin huomioitava, että venekuljetuksessa täysiä etäisyyssuosituksia ei välttämättä pystytä noudattamaan, mutta venekuljetukseen ei oteta koko kapasiteettia täyteen vaan kuljetuksia lisätään kysynnän mukaan, jotta venematkan ajan voisi olla väljemmin. Lisäksi hygieniasta pidetään erityistä huolta.

Hinta: 30 € (sisältää venekuljetuksen, pääsyn majakkaan ja opastuksen majakalla), joka maksetaan sähköpostitse toimitettavalla maksulomakkeella. Myös jäsenmaksun (20€) on oltava maksettuna.

Ilmoittaudu täyttämällä lomake tästä linkistä (Ilmoittautumislomake avautuu maanantaina 6.7. klo 18.00) viimeistään 19.7.2020. Ilmoittautumisessa on annettava myös henkilötunnus, koska Puolustusvoimat vaativat, että kaikkien Rönnskäriin maihin nousevien tiedot ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen retkeä.
Retkelle pääsy vahvistetaan sähköpostitse niille, jotka mahtuvat mukaan.

Lisätietoja:
Anne Björkiltä, anne.bjork@majakkaseura.fi tai
Majakkasihteeriltä, majakkasihteeri@majakkaseura.fi (lomalla 4.-19.7.2020)