Hoida kehoasi ja mieltäsi joogalla kauniissa meriympäristössä, Gustavsvärnin majakkasaarella 12.-14.6. tai 7.-9.8.2020

Majakkaseura järjestää jäsenilleen kaksi jooga-pilates-viikonloppua Gustavsvärnillä. Ensimmäinen pidetään 12.-14.6. ja toinen 7.-9.8.2020. Mukaan mahtuu 12 ensin ilmoittautunutta per viikonloppu. Ohjelmassa on jooga- ja pilates-tunteja pitkin viikonloppua sekä majakkaelämää Gustulla. Osallistujat majoittuvat sumusireeninhoitajan taloon ja ruuanlaitto sekä muut arkiset työt jaetaan kaikkien kesken. Viikonlopun hinta on 100€/osallistuja ja se sisältää jooga-/pilates-tunnit, venematkan Hangosta Gustuun, majoituksen ja ruuat. Myös jäsenmaksun on oltava maksettu. Tunnit suunnitellaan niin, että ne sopivat kaikentasoisille.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tästä linkistä löytyvä lomake. Valitse, kummalle viikonlopulle haluat osallistua ja jos ne ovat täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Jos joudut perumaan ilmoittautumisesi, ilmoitathan siitä mahdollisimman ajoissa, sillä varasijoilla on yleensä tulijoita. Muista, että ilmoittautuminen on henkilökohtainen.

Jooga-pilates-viikonlopun vetävät Raija Raanamo ja Sanna Heikkonen. Heiltä saat lisätietoa ohjelmaan ja viikonloppujen käytännön asioihin liittyen. Majakkaseuran yleisissä asioissa ja esimerkiksi laskuihin liittyen voit olla yhteydessä majakkasihteeriin.

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 20.2. klo 18.00 ja päättyy 1.3. tai, kun paikat on täytetty. Viikonloppujen vetäjät ovat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse yhteydessä ilmoittauneisiin.
Ilmoittautumislomake löytyy tästä klikkaamalla.

Lisätietoja:
Raija Raanamo: rraanamo(at)gmail.com
Sanna Heikkonen: sanna.heikkonen(at)opera.fi

Majakkasihteeri, Kalle Nikander: majakkasihteeri(at)majakkaseura.fi / 044 723 8061