Kansainvälinen majakkapäivä Gustavsvärnillä 22.8.2021

Katso kv-päivän juliste täältä!

Kansainvälistä majakkapäivää vietetään tuttuun tapaan Gustavsvärnillä sunnuntaina 22.8.2021.

Viehättävälle majakkasaarelle on Hangosta 15 minuutin venematka. Kuljetukset järjestetään Hangon Itäsatamasta St1-laiturista non-stoppina klo 9 alkaen. Viimeinen kuljetus lähtee klo 17. Edestakainen kuljetus: aikuiset 15 €, 4–14 -vuotiaat 5€ ja sitä nuoremmat ilmaiseksi. Hintaan sisältyy opastus majakalla, merihenkistä ohjelmaa, kahvi/tee/mehu ja leivonnainen. Saarella on oma posti, josta voit lähettää kesäterveiset maailmalle majakan omalla leimalla.

Huom! Veneessä käy vain käteinen ja saarella maksuvälineenä suosimme korttia. Taloon ei saa tuoda koiria ja ulkonakin koirat on pidettävä kytkettynä. Saari on lintujensuojelu- ja Natura-alueella. Paikkoja ei voi varata etukäteen. Tapahtumassa säävaraus.

Ajantasaiset koronarajoitukset ja -suositukset otetaan huomioon niin hyvin kuin mahdollista. On huomioitava, että vaikka venekuljetukset pyrittäisiin järjestämään tavallista väljempinä, täysien turvaetäisyyksien pitäminen ei välttämättä ole mahdollista. Sisätiloihin pääsyä saatetaan rajoittaa ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä veneessä ja sisätiloissa. Tapahtumaan osallistuvien edellytetään noudattavan järjestäjien antamaa ohjeistusta.

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa tämä somessa

Scroll to top
Skip to content