Tulevan kesän Ranskan matkan (23.6.-28.6/28.6-2.7.2019) ilmoittautuminen käynnissä nyt!

Majakkaseuran jäsenten perinteinen ulkomaan matka suuntaa tänä vuonna Ranskan Atlantin rannikolle. Matkan kesto on noin 11 päivää, mutta osa matkalaisista voi tehdä myös puolikkaan matkan (alkuosa n. 23.-28.6. ja loppuosa n. 28.6.-2.7.). Matka alkaa Normandiasta ja päättyy etelään Bordeauxiin. Matka tehdään vuokra-autoilla, jotka hankitaan Pariisista (=kokoontumispaikka). Kussakin autossa on neljä matkustajaa. Ensimmäinen puolisko päättyy St. Nazareen/Nantesiin, jossa matkustajien mahdollinen vaihto tehdään. Sieltä on suora junayhteys Pariisiin. Matkan reitti on nähtävissä tästä linkistä.

Lue lisää matkasta Retket-välilehdeltä ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.1.2019
Katso mm. matkan reitti tästä linkistä
Suora linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Lisätietoja matkanjohtaja Pekka Väisäseltä:  pekka.vaisanen(at)majakkaseura.fi