Kevätkiertue alkaa 22.3.: Luvassa majakkaelokuvia, Gustu-kirjan ruotsinkielinen painos ja yleisöretki Gustavsvärniin

Talven horros on on ohi ja majakkakausi käynnistyy ennätysaikaisin. Gustavsvärn-kirja ilmestyy ruotsiksi 22.3, ja sen kunniaksi Majakkaseura järjestää minikiertueen, johon sisältyy Gustavsvärnin yleisöretki sunnuntaina 24.3.

Aikataulu:

Pe 22.3. klo 17.30 Kaarina-talo: Tulitornit ja Märketin majakanvartija (linkki Facebook-tapahtumaan)
Pe 22.3. klo 21.15 Hanko, Kino Olympia: Bengtskärin tarina
(linkki Facebook-tapahtumaan)

La 23.3. klo 11 Tammisaari, Bio Forum: Bengtskärin tarina (linkki Facebook-tapahtumaan)
La 23.3. klo 14.30 Sipoo, Pääkirjasto/Topeliussali: Bengtskärin tarina ja Tulitornit (linkki Facebook-tapahtumaan)

Su 24.3. Hanko, Gustavsvärnin retki, lähdöt Hangon Itäsatamasta (Lairutin päästä ST1:n kohdalta) n. klo 11, 12 ja 13
(Täysihintaisen Gustu-kirjan ostajille (suomi/ruotsi) ilmainen risteily Gustuun ja takaisin, muilta veloitus 12 € (jäsenhinta 6 €)) *

24.3. klo 13.00 Karjaa, Bio Pallas: Bengtskärin tarina ja Märketin majakanvartija (linkki Facebook-tapahtumaan)
Su 24.3. klo 18.30 Helsinki, Kirjan sali (Kirjatyöntekijänkatu 10): Bengtskärin tarina

La 6.4. klo 14 Hailuoto
Su 7.4. Pori

Ohjelma on alustava, aikataulut ja esitettävät elokuvat tarkentuvat pian.

* Kirjan julkistamisen kunniaksi Majakkaseura järjestää kirjan ostajille, jäsenille ja muille kiinnostuneille risteilyn Gustavsvärniin sunnuntaina 24.3. Lähdöt klo 11, 12 ja 13. (viimeinen paluukuljetus klo 14.30). Matkan saa kaupantekijäisinä, kun on 22.-24.3. ostanut normaalihintaisen (28 euroa) Gustavsvärn-kirjan (suomi/ruotsi). Muuten matkan hinta on 6 euroa jäsenille ja 12 euroa muille. HUOM! Matkaa ei suositella lapsille vaativien sääolojen takia. Saarella kahvitarjoilu.

Gustavsvärnin retkien kuljetusten lähtöpaikka kartalla: Hangon Itäsatama

Gustavsvärn - Hangäs hamnfyr och fäsringsö.pdf