Lehtisensalmen loiston kunnostusta juhlitaan Jyväskylässä 30.8. klo 19

Majakkaseura on kunnostanut yhteistyössä Jyväskylän Veneseuran kanssa Lehtisensalmen loiston. Jäät puskivat harvinaisen puisen loiston kumoon keväällä 2017, mutta talkootyöllä se on saatu pelastettua ja kunnostettua.

Loiston valo sytytetään uudestaan perjantaina 30.8. klo 19 uudessa sijaintipaikassa Juurikkasaaressa, Jyväskylässä. Majakkaseuran jäsenille tarjotaan tilaisuutta lähteä edullisesti juhlaristeilylle Jyväskylästä klo 18. Paikalle voi tulla myös omalla veneellä tai autolla (tieyhteys löytyy, Juurikantie 5, Säynätsalo).

Luvassa loiston sytytyksen lisäksi musiikillista ohjelmaa sekä elokuva Bengtskärin tarina (klo 20.30)
ja Suomen Majakkaseuran tuotemyyjäiset. Ravintolasta on saatavissa mm. wokkia ja lähiolutta.

Juurikkasaaren sijainti kartalla: