KOKOUSKUTSU

Suomen Majakkaseura - Finlands Fyrsällskap ry:n hallitus kutsuu jäsenet yhdistyksen sääntömääräiseen syys- ja kevätkokoukseen, joka pidetään 21.6.2021 klo 18:00 alkaen Ammattikorkeakoulu Arcadassa Helsingissä, osoitteessa Jan-Magnus Janssonin aukio 1.

HUOM! Kokous toteutetaan hybridikokouksena niin, että kokoukseen on mahdollista osallistua
etäyhteydellä Teams-sovelluksen avulla. Ilmoittautuminen kokoukseen jäsenkirjeessä.

Kokousten viivästyminen ja toteuttaminen yhteiskokouksena johtuu koronapandemiasta.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 8§:ssä mainitut asiat.

Syyskokous 2020

• Vahvistetaan kauden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio, jonka yhteydessä
    päätetään jäsenmaksusta ja liittymismaksusta.

• Päätetään hallituksen jäsenten palkkioista ja matkakulukorvauksista sekä tilin- ja
    toiminnantarkastajien palkkiosta.

• Valitaan yhdistyksen puheenjohtaja, joka toimii myös hallituksen puheenjohtajana.

• Valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

• Valitaan kaksi tilin- tai toiminnantarkastajaa ja yksi varatilin- tai
    varatoiminnantarkastaja tarkastamaan kuluvan vuoden taloutta ja hallintoa.
    20.10.2020 hyväksyttyjen uusien sääntöjen mukaisesti arvotaan ne neljä (4)
    hallituksen jäsentä kahdeksasta valitusta, jotka ovat erovuorossa vuoden 2021
    lopussa.

Kevätkokous 2021

• Käsitellään hallituksen laatima vuosikertomus kaudelta 2020.

• Esitetään vuoden 2020 tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto.

• Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä
    hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Koronatilanteesta johtuen kokoukseen osallistumiselle on edellytyksenä ilmoittautuminen
18.6.2021 klo 15.00 mennessä.

Saat sähköpostiisi jäsenkirjeen, jossa ohjeet ilmoittatumiseen.

Toivomme, että paikanpäälle tulevat ainoastaan ne, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua etäyhteydellä  kokoukseen.

Kokouksen asialista

Muu materiaali on tarkasteltavissa jäsensivuilta.