Onko sinulla majakkakuvia, joita voisi käyttää Majakkaseuran nettisivujen ja muun tiedotuksen elävöittämiseen?

Nyt ennen kesää ja uusia majakkaseikkailuja on hyvä hetki palata aiempiin majakkakokemuksiin ja kaivella vanhoja kuvia. Löytyykö sinulta arkistojen aarteita? Majakkaseuran nettisivuja on päivitetty ja sivustoa halutaan kehittää aktiivisempaan suuntaan ja saada kuvitukseen vaihtelua. Jos sinulla on majakka-aiheisia kuvia, joita haluaisit antaa Majakkaseuran nettisivuilla ja tiedotuksessa käytettäväksi, voit laittaa niitä majakkasihteerille esim. sähköpostitse osoitteeseen majakkasihteeri@majakkaseura.fi. Mahdolliset  suuremmat määrät ja tiedostot olisi hyvä lähettää esimerkiksi pilvikansion jakolinkkinä.

Tietysti ihan perus majakkakuvatkin ovat aina tervetulleita, mutta erityisesti kaivataan majakkakuvia, joissa tapahtuu jotain, näkyy ihmisiä, eläimiä tai sääilmiöitä tai muuta erityistä. Hyvät majakkatalkookuvatkin ovat erityisen tervetulleita. Huom! Jos lähetät kuvia, joissa näkyy ihmisiä, varmistathan myös kyseisiltä henkilöiltä, että kuvan saa antaa Majakkaseuran käyttöön.

Lisätietoja voi kysellä majakkasihteeriltä (majakkasihteeri(at)majakkaseura.fi / 044 7238 061)