Tilaamalla 29.10. ilmestyvän kirjan ennakkoon autat meitä varmistamaan, että kirjasta otetaan riittävän suuri painos, josta riittää kaikille halukkaille.

Kirjan ennakkotilaus hintaan 35/38 € on päättynyt, voit edelleen tilata ja maksaa 38 € (nouto) tai 48 € postitse (ks. ohje alta).

Kirjaa myydään sen ilmestyttyä vain Majakkaseuran tilaisuuksissa hintaan 38 € ja postitse (postimyyntihinta jatkossa 48 € sis. postikulut).

Ennakkotilauksen voit tehdä edelleen muuttuneen hintaan:

Ennakkotilaus maksetaan 10 pv:n kuluessa saatuasi maksuohjeet.

Vain maksamalla ennakkotilauksen tilauksesi on voimassa

Toimi näin:

Lähetä ennakkotilauksesi osoitteeseen peramerikirja@majakkaseura.fi

Ilmoita seuraavat asiat:

-Kirjojen lukumäärä

-Kirjan noutotapa (huomaa kaksi eri hintaa!):

• A. Nouda tilaisuudestamme, hinta tällöin 38 euroa/kpl (useita tilaisuuksia kaikissa Perämeren kaupungeissa ja useissa muissa kaupungeissa – nouto mahdollinen kaikista näistä).
  • B. Tilaa lähipostiisi, hinta tällöin 48 euroa/kpl (seuraavat kappaleet 38 €/kpl) sis. postimaksun.

Toiveemme on nouto tilaisuudestamme, koska tällöin saat kirjan nopeammin ja Majakkaseuralle jää kirjasta suurempi osuus. Myös voimavaramme riittävät tällöin paremmin.

.