UUSI HENKILÖTIETOLAKI ASTUI VOIMAAN 25.5.2018.

Olet ehkä kuullut voimaan astuvasta uudesta henkilötietolaista (GDPR). Tämän johdosta Majakkaseura lähetti jäsenistölleen sähköpostilla hyväksymislinkin, jonka kautta te jäsenet voitte varmistaa, että saatte jatkossakin Majakkaseuran tiedotteet. Ilman tiedotusluvan antamista Majakkaseura ei voi jatkossa lähettää jäsentiedotteita.

Linkki tiedotusluvan antamiseen löytyy 24.5.2018 lähetetystä jäsentiedotteesta (4-5/2018) sekä samana päivänä jäsenrekisterimme palveluntarjoajan (FloMembers) kautta lähetetystä viestistä (lähetysosoite: flomembers@floapps.com).

Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä Majakkasihteeriin (majakkasihteeri(at)majakkaseura.fi) tai seuran puheenjohtajaan Katja Hagforsiin (katja.hagfors(at)majakkaseura.fi).

Lue Suomen Majakkaseuran jäsenrekisterin rekisteriseloste tästä linkistä tai nettisivujen alalaidasta.