Suomen Majakkaseuran syyskokous siirtyy

Majakkaseuran syyskokous oli tarkoitus järjestää lauantaina 12.12.2020 Arcadassa Helsingissä sekä etänä Teamsin välityksellä. Koronatilanteesta ja pääkaupunkiseudulle asetetuista uusista rajoituksista johtuen joudumme siirtämään kokousta. Kokous järjestetään kun koronatilanne sallii. Seuraamme tilannetta ja rajoituksia, ja tiedotamme kokouksesta lisää lähempänä ajankohtaa.

Majakkaseuran hallitus keskustelee parhaillaan järjestetäänkö syyskokous kokonaan etänä vai siten, että jäsenet voisivat osallistua kokoukseen myös paikan päällä. Myös tässä tapauksessa etäosallistuminen tulee olemaan mahdollista. Joulukuisen kokouspäivän siirtymiseen vaikutti yleisten koronarajoitusten lisäksi myös tapahtumapaikan oma päätös tilaisuuksien perumisesta.

Lisää tietoa syyskokouksesta tulee olemaan seuraavassa jäsentiedotteessa!