Suomenlahden majakoilla -tupla-dvd

Majakkaseura on tuottanut useita elokuvia Suomen majakoista ja nyt Tulitorneissa vieraillaan myös Suomenlahden Viron puoleisella rannikolla. Suomenlahden majakoilla -dvd-julkaisu sisältää Majakkaseuran uusimmat, 2018 valmistuneet, elokuvat Bengtskärin tarinan ja Tulitornit sekä bonuksena mukana on jo aiemmin loppuunmyyty Hankoniemen Silmä vuodelta 2012.

Suomenlahden majakoilla -dvd:n hinta on 15 €

DVD:n saa muiden Majakkaseuran tuotteiden tapaan helpoiten Majakaseuran elokuvakiertueelta, majakoilta (Gustavsvärn/Märket) tai muista tapahtumista. Katso ajankohtaiset tapahtumat Uutiset ja tapahtumat -välilehdeltä.

PAKETTITARJOUS: Suomenlahden majakoilla (3 elokuvaa) ja Majakkatarinoita (6 elokuvaa) yhteishintaan 27 euroa (normaali hinta yhteensä 32 euroa). Jos lisäksi ottaa Majakkasaaret 2020 -kalenterin, yhteishinta on 40 euroa. Tule ostamaan tapahtumistamme tai postitse (postituksissa tilauksen arvon oltava vähintään 40 euroa ja tilaukseen lisätään postituskulut 10-15 €).