Kevään elokuva- ja myyjäiskiertue lähtee taas helmi-maaliskuussa eri puolille Suomea!

Kiertueen pääelokuvina nähdään Majakkaseuran viime syksyn uutuudet Haaksirikkojen Märket (43 min), joka nimensä mukaisesti kertoo muutaman Märketin majakan alueelle haaksirikkoutuneiden aluksen kiehtovan tarinan sekä Majakkaseuran toiminnasta jäsenten näkökulmasta kertova Matkani majakalle (n. 30 min).

Joillakin paikkakunnilla järjestetään Majakkaseuran omien elokuvien lisäksi myös maksullinen näytös, jossa esitetään viime syksyn arvostelumenestys, psykologinen trilleri the Lighthouse. Majakkaseuran tuottamiin elokuviin (esim. Haaksirikkojen Märket ja Matkani majakalle) on vapaa pääsy! Väliajoilla pidetään Majakkaseuran tuotemyyjäiset: Tarjolla kirjoja, DVD-elokuvia, T-paitoja, kasseja ym. Ostamalla tuotteita tuet Majakkaseuran toimintaa.

Kevätkiertueen 2020 aikataulu

Ke 19.2. klo 18: Riihimäki, kaupunginkirjasto (Haaksirikkojen Märket ja Matkani majakalle)
La 29.2. Klo 13: Kino Kirkkonummi (Haaksirikkojen Märket ja Matkani majakalle), sekä klo 15: The Lighthouse (USA 2019, K-16, liput: 10€)
Pe 13.3. klo 19: Imatra, kulttuuritalo Virta (Haaksirikkojen Märket ja Matkani majakalle)
La 14.3. klo 11: Joensuu, kaupunginkirjasto, Muikku-sali (Haaksirikkojen Märket ja Matkani majakalle)
La 14.3. klo 16.30: Kajaani, Teppanakeskus, Muikku-sali (Haaksirikkojen Märket ja Matkani majakalle)
Näiden lisäksi maaliskuun lopulle pyritään järjestämään vielä muutama näytös. Tiedot päivitetään tälle sivulle, kun ne varmistuvat. Majakkaseura pidättää oikeuden aikataulujen muutoksiin.

Näytökset Ruotsissa
Su 8.3. klo 15.00: Norrtälje, Folkets hus (A salen), Galles Gränd 5 (Haaksirikkojen Märket ja Tulitornit) Facebook-tapahtuma
Ma 9.3. klo 19.00: Uppsala, Slottsbiografen, Nedre Slottsgatan 6D (Haaksirikkojen Märket ja Tulitornit)
Facebook-tapahtuma