Majakkaseuran kevätkokouksen ajankohtaa siirretään ja tapahtumia on peruttu koronan leviämisen ehkäisemiseksi

Koronavirus leviää ympäri maailmaa ja WHO on julistanut koronaviruksen pandemiaksi. Myös Suomessa viranomaiset suosittelevat välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Majakkaseuran hallitus on koronavirukseen liittyvien suositusten perusteella päättänyt siirtää kevätkokousta aiemmin alustavasti ilmoitetusta päivämäärästä huhtikuun loppuun, mikä on sääntöjen puitteissa viimeinen mahdollinen ajankohta. Kevätkokouksen uusi päivämäärä on nyt alustavasti 25.4.2020 ja virallinen kokouskutsu lähetetään jäsenistölle viimeistään 14 vuorokautta ennen kokousta.

Majakkaseuran kevään kaikki elokuvanäytökset on peruttu, koska Majakkaseurassakin halutaan huomioida yleiset ohjeistukset yleisötapahtumien järjetämiseen liittyen. Uusia retkiä tai tapahtumia ei suunnitella ennen kuin tilanne selkenee. Siitä, miten koronavirus vaikuttaa Märketin ja Gustavsvärnin talkookauden alkuun ja talkooviikkoihin, ei ole vielä varmaa tietoa, mutta talkoolaisille ilmoitetaan heti, jos vaikutuksia on.

Majakkaseura seuraa aktiivisesti tilannetta ja asioista tiedotetaan pääasiassa nettisivuilla ja sähköpostitiedotteilla.

Loistavaa kevättä kaikesta huolimatta!

Majakkaterveisin,
Majakkaseuran hallitus